Beveiligde opslag
Uw goederen worden veilig opgeslagen in onze zwaarbeveiligde (klasse 4) magazijnen, met een totale afmeting van 6.000 vierkante meter, vlakbij de Rotterdamse haven. Elektronisch toezicht in combinatie met beveiligingspersoneel maakt de magazijnen van Mentrex Lemac BV vrijwel onaantastbaar. Toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, zowel nationaal als internationaal, zijn zeer te spreken over dit beveiligingsconcept.

Douane-entrepots
Mentrex Lemac BV beschikt over alle nodige vergunningen om onze magazijnen te laten functioneren als douane-entrepot (met een accijnsvergunning). Dit betekent dat wij geschikt zijn voor het ontvangen en opslaan van waardevolle goederen, als ook douane- en accijnsgoederen zoals bier, wijn, sterke dranken, sigaretten en andere tabaksproducten.

Toegevoegde waarde
Wij bieden u ook de service van toegevoegde waarde. Goederen die bij Mentrex Lemac BV zijn opgeslagen hoeven daar niet te blijven liggen als niet-productief kapitaal. Veel klanten hebben onze handige, tijdbesparende afdeling Value Added Logistics al ontdekt. Wij bieden services op maat aan voor het verpakken, ompakken, etiketteren of assembleren van uw goederen.

error: Content is beveiligd !!